CE FACEM

Ronside Steel S.R.L. a fost înființată în anul 2013, ca o cerință a pieței, având în vedere accentul pe care România îl pune pe dezvoltarea infrastructurii. De atunci, compania noastră a evoluat, am câștigat experiență și expertiză în domeniile construcțiilor de căi ferate, construcțiilor civile și a construcțiilor de clădiri. Serviciile noastre includ excavare, instalare de utilități, construcții de clădiri și reabilitare, construcții de poduri, întreținere și electrificare de cale ferată.

Ronside Steel S.R.L. este specializată în executarea, administrarea și coordonarea tuturor aspectelor legate de lucrările de construcție necesare pentru a finaliza proiectele la timp și în limitele bugetului aprobat. Echipa noastră are experiența dovedită și capacitatea de a construi și de a întreține poduri și căi ferate. Scopul companiei noastre este de a lucra în condiții de siguranță și într-un mod eficient pentru a finaliza proiectul în timp util și pentru a oferi satisfacție clienților noștri. 

Ne străduim continuu să fim cei mai buni și să oferim siguranță și calitate clienților noștri. Noi monitorizăm în mod constant progresul fiecărui proiect, în scopul de a ne asigura de satisfacerea clientului, prin primirea unui proiect finit.


MISIUNE

Electrificarea unor puncte cheie ale căilor ferate va însemna călătorii rapide, ecologice, silențioase și fiabile pentru mii de pasageri, va îmbunătăți serviciile și va contribui la susținerea creșterii economice în multe din orașele din România.

Electrificarea liniilor cheie va stimula creșterea economică, iar accesul la locurile de muncă și la servicii va fi facilitat prin prezența unor trenuri mai rapide cu conexiuni fiabile. În modul acesta se vor deschide noi oportunități pentru mediul de afaceri.

ELECTRIFICARE
CALE FERATĂ
PROJECT MANAGEMENT
CONFECȚII METALICE
DEMONTARE
LINIE DE CONTACT
Vințu - Simeria
ELECTRIFICARE
CALE FERATĂ
Vințu - Simeria